Släktträd och bilder på MyHeritage

Bilder på Karin

Vårt släktträd håller på att växa fram via MyHeritage.se. Denna tjänst erbjuder möjligheter att släktforska genom samverkan med andra via internet. Via MyHeritage kan vi även dela bilder som organiseras och anges med info som t ex namn på personer med referenser till släktträdet och olika händelser inom släkten som bröllop, dop etc.

Vårt släktträd lades upp innan midsommar och vi har redan fått matchningar till flera andra släktträd som har kopplingar till vår släkt och antalet släktingar i trädet ökar hela tiden. Jag lägger in de personuppgifter som Britta forskade fram och Gustav (Malmborg) har också bidragit med uppgifter.

Släktföreningen efter Karin och Albert Jonsson sida på MyHeritage har adressen jonsbovagen.myheritage.com (länk till sidan finns även i högerspalten)

Bidra gärna med uppgifter om släktingar som saknas, ladda upp egna bilder på släkten eller lägg in uppgifter om dig själv!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>