Målning, takläggning och ett nytt staket

Här är några bilder från Jonsbo där mycket har hänt under sommaren. Det började med kommunal vattenanslutning till midsommar och sedan har en rad saker fixats under juli. Sven har även påbörjat en lista över saker som bör fixas inom den närmaste tiden. Vi kanske kan lägga upp listan här så småningom.

IMG_0001
Taket på ena sidan av bihanget lades om av Lasse veckan efter midsommar.

IMG_0003
Sven tog tag i arbetet med att bygga ett nytt fint rött plank vid bodarna.

IMG_0004
Flaggstången, som togs ner av Sven och Nils, har slipats och fått ny färg.

IMG_0002
I hallen i stora huset har det blivit ljusare med ny ljusgrå färg som Mimmi och Maria fått på plats.

En reaktion på “Målning, takläggning och ett nytt staket

  1. Ett litet tillägg. Jag tog mig an att laga och måla om hängrännan till bihustaket, men saknade rätt verktyg för att montera den samt att oljefärgen inte hade torkat ordentligt. Om man känner att man har lust får man gärna ta sig an uppdraget att montera rännan. Annars gör jag detta under hösten.

    Har även telefonnr till gräsklipparmannen som jag ännu inte fått tag på samt telefon nr till en man som tar ner träd. Tänkte ringa dem och eventuellt bestämma träff i höst då man kan gå igenom vad vi behöver hjälp med.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>